Fun-run.ro nu divulga datele personale!

Fun-run.ro foloseste informațiile colectate doar pentru a va contacta și pentru a complete datele pe factura in cazul in care faceti o achizitie de pe site-ul www.fun-run.ro . fun-run.ro nu divulga aceaste informații unei parti terte.

Această pagină web utilizează Google AdWords.

Această pagină web utilizează serviciul de remarketing AdWords Google pentru a face publicitate pe alte site-uri (inclusiv Google) pentru vizitatorii care au fost deja pe site-ul nostru. Aceasta inseamna ca astfel putem face publicitate vizitatorilor site-ului nostru, care inca nu au comandat produsele noastre, de exemplu folosind formularul de contact pentru a face un chestionar. Acest lucru ar putea fi sub forma unui anunț de pe pagina cu rezultatele căutării Google, sau un site în Rețeaua de display Google. Furnizori terță parte, inclusiv Google, utilizează cookie-uri pentru a difuza anunțuri pe baza vizitelor anterioare pe site-ul www.fun-run.ro. Desigur, orice date colectate vor fi utilizate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate si propria politica de confidențialitate Google.

Puteți seta preferințele pentru modul în care Google face publicitate folosind pagina Google Ad Preferences page, iar dacă doriți, puteți renunța la publicitate în întregime din setări pentru modulele cookie sau folosind permanent un plugin de browser.