Rodnei Sky Race 2017

Rodnei Sky Race 2017

Startul ediției 2017 Rodnei Sky Race va avea loc în 8 iulie în Stațiunea Borșa Complex

Masiv important al Carpaților Orientali Munții Rodnei au vârfuri și creste care se ridică peste 2000 de metri altitudine. Partea nordică este dominată de vârful Pietrosul cu 2303 m altitudine, cea sudică de Ineul cu 2280 m, iar cea centrală de vârful Puzdra Mare cu 2180 m altitudine. Stațiunea Borșa Complex se află în această zonă centrală a munților Rodnei, în apropierea ei fiind Cascada Cailor având o cădere a apei de 80 de m.  Lacul din care izvorește Bistrița Aurie, un râu important al Carpaților Orientali, se află sub vârful Gărgălău, un alt vârf important al zonei centrale.

Rodnei Sky Race Alergăm printre nori

Am ales 3 trasee astfel ca fiecare alergător să găsească o provocare pe măsura lui.

Traseul Puzdrelor se adresează celori tari ca muntele. Are 25 de km lungime, cu diferență de nivel de 2100m. Urcă la 2180 m și are kilometri buni în care nu coboară sub 2000 m.

Traseul Galațului are doar 16 km lungime și 1250 m diferență de nivel. Urcă aproape de 2000 m dar este mai puțin dur. Se adresează celor care nu au încă curajul de a alerga printre nori.

Traseul Cascadei Cailor are 7 km lungime și diferență de nivel de 600 m. Pe acest traseu își poate încerca puterea întreaga familie.


Mai multe detalii AICI

Cum ma inscriu?

Iata ce trebuie sa faci ca sa participi la Rodnei Sky Race din 8 iulie 2017 – Complex turistic Borsa, Maramures:

1. Intri pe http://fun-run.ro, apesti pe Produse si din fereastra respectiva alegi voucherul pentru cursa la care iti doresti sa participi: 7 km, 16 km sau 25 km.

2. Selectezi voucherul si apesi “Adauga in cos”3. Odata adaugat in cos produsul, se trece la Finalizarea comenzii

4. Acum se intra in sectiunea de cumparare efectiva a produsului. Primul pas la cumparare este vizualizarea cosului de cumparaturi. In cazul in care aveti un cupon de reducere emis de fun-run,ro , il puteti folosi trecand seria in campul “Cupon”. Pretul se va actualiza. Daca informatiiler sunt corecte (produs, cantitate), se apasa “Finalizati comanda” si se trece la pasul urmator.


5. Va trebui sa te autentifici pentru a putea continua. Daca ai cont deja creat pe fun.run.ro, atunci trece userul si parola. Daca nu ai, atunci iti poti crea acum unul ca sa poti continua.


6. Dupa autentificare vei trece direct la pasul urmator, adresa de livrare/facturare. Se completeaza cu adresa si eventual daca se doreste si mentionarea unor informatii referitoare la comanda. Se apasa apoi “Finalizati comanda”.7. Urmatorul pas este Livrarea. Important: sa se puna bifa de Acceptarea termenilor si conditiilor (disponibile in Termeni si Conditii: http://www.fun-run.ro/ro/content/3-terms-and-conditions-of-use) . Apoi apasa “Finalizati comanda”


8. Urmatorul pas, si ultimul din procesul de achizitionare a voucherului este Plata. Se verifica inca o data corectitudinea datelor, apoi se apasa “mobilpay – Plateste cu cardul de debit/credit”. Este singura modalitate de plata acceptata pt achizitia voucherului. Orice alta optiune de plata selectata va duce la inactivarea comenzii.9. Din acest moment vei fi directionat catre pagina securizata a procesatorului de plati Netopia MobilPay. Se completeaza cu informatiile solicitate (nume, data expirare card, numar card si, daca este cazul, cu codul CVV2 sau CVC). Apoi se apasa “Platesc in siguranta”. Din acest moment totul decurge similar cu orice alta plata online cu cardul (vei primi sms pe telefon cu codul pt confirmarea transferului, vei primi mail de la mobilpay privind tranzactia, etc).
10. Dupa confirmarea platii, pe adresa de mail furnizata la crearea contului pe www.fun-run.ro vei primi voucherul cu codul de inscriere la Rodnei Sky Race. Intra pe http://rupicapra.eu/rodneiskyrace/ si apasa Concurs, apoi selecteaza Inscriere. Vei intra in sectiunea Inscriere a site-ului, unde vor fi informatiile legate de achizitionarea voucherului cu codul de inscriere. Apasa “Ma inscriu”.11. Vei fi directionat catre platforma de inscriere/cronometrare http://my-run.ro/concursuri/. Urmareste Rodnei Sky Race si de acolo apasa “Registration”12. Completeaza formularul de inscriere cu datele tale, apoi apasa “Next”
13. Verifica daca datele sunt corecte, citeste cu atentie Regulile de participare din partea stanga a ferestrei, si apasa “I accept the rules of participation”
14. Se va deschide o fereastra in care trebuie sa treci codul voucherului pe care l-ai achizitionat de pe www.fun-run.ro. Apoi apasa “OK”15. Mesajul ca voucherul a fost valid iar inregistrarea validata se va afisa sub forma:
16. Pe adresa de mail pe care ai trecut-o in formularul de inscriere vei primi un mail de confirmare a inscrieriiAsta e tot!

Felicitari! Te-ai inscris la Rodnei Sky Race 2017!
Ne vedem la start! :)

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code