Sanatatea la pahar

Sanatatea la pahar

Mai este numit si „Sucul Miracol”. Se spune ca daca consumi suc din sfecla, mere si morcovi, efectele benefice asupra organismului se vor vedea in cel mai scurt timp!

Acest amestec a câstigat popularitate de-a lungul anilor, datorită efectelor incredibile. Acesta provine din vechea medicină chineză, cu secole în urmă, ca un tratament natural pentru cancerul pulmonar, dar mai târziu, s-a descoperit că poate fi folosit împotriva multor alte tipuri de boli.

Rudolf Breuss, medic austriac care si-a dedicat intreaga cariera studierii efectelor sucurilor naturale asupra distrugerii cancerului, a ajuns la concluzia că celulele tumorale vor disparea daca pe parcursul a 42 de zile bolnavii vor bea doar sucuri naturale, ingredientul principal fiind sfecla rosie.Cu ajutorul acestei tehnici sustine ca a vindecat peste patruzeci si cinci de mii de bolnavi (cancer si boli terminale diferite).Merele: vitaminele A, B, C, E, K si mineralele zinc, magneziu, potasiu, fosfor, calciu, sodiu si fier. Datorită continutului ridicat de carbohidrati, în special fructoză si glucoză, merele asigura corpului energie si previn oboseala. Datorită continutului ridicat de vitamina C si antioxidanti, merele au un puternic efect imunostimulator. Sunt foarte eficiente în combaterea virusurilor, bacteriilor si radicalilor liberi, stimulează scăderea în greutate si stimulează digestia.

Morcovii: cunoscuti pentru vitaminele A, B, C, E si K. Acestia contin minerale precum calciu, magneziu, potasiu si seleniu. Desigur, agentul care păstrează vazul sanatos, reduce riscul de accident vascular cerebral. Morcovii au deasemenea si un puternic efect anticancerigen.

Sfecla rosie: vitaminele A, B, C, fier, cupru, magneziu si potasiu. Este cunoscuta pentru efectul său benefic asupra inimii, vaselor de sânge, ficatului, întregului sistem digestiv si ca substantă naturală care protejează împotriva cancerului.Asadar sucul din amestec de mere, morcovi si sfecla protejeaza inima si vasele de sange, impiedica dezvoltarea celulelor tumorale maligne, protejeaza importiva infectiilor, fiind un puternic antiseptic si antinflamator, detoxifiaza organismul, are efect antialergen, restabileste elasticitatea pielii, protejeaza vederea.Incearca-l si tu! E absolut delicios, e perfect pentru intreaga familie, si e "Sanatate la pahar"! :)

 


Sursa informatii: inspirationtap.com

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code