Faget Winter Tour 2017 powered by Halcyon Mobile

Faget Winter Tour 2017 powered by Halcyon Mobile
Pe 28 ianuarie Runners Club și Clubul Sporturilor MontaneRupicapra te invită la o primă alergare de iarnă în pădurea Făget.


A doua ediție Făget Winter Tour powered by Halcyon Mobile îți oferă două probe de concurs, două crosuri, unul de 7 km și unul de 15 km, tocmai bune ca să te motiveze să reiei antrenamentele după sărbători și să te reobișnuiești cu atmosfera concursurilor de alergare.
 
Traseul probelor va începe din fața parcului de aventură Adrenalin Park din Casele Micești și va continua prin pădure, unde va fi semnalizat corespunzător (revenim in scurt timp cu variantele finale ale celor 2 trasee).
 
La această ediție taxele de participare variază în funcție de numărul de locuri ocupate. Dacă te vei număra printre primii 50 de concurenți plătitori la proba de 7km vei achita doar 50 de lei iar la proba de 15 km doar 60 de lei. Dacă ești membru Runners Club, taxa de participare va rămâne 50 de lei pentru tine, indiferent de perioada în care te înscrii sau îți achiți taxa de concurs.
 
Înscrie-te la concurs folosind formularul iar după aceea invită-ți prietenii să alerge cu tine. Alergarea este mai distractivă împreună!Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code